4ex met iDEAL

4ex met iDealZoals u weet zult u bij het handelen in valuta, aandelen of grondstoffen bij een online broker wel eerst geld op uw rekening moeten storten. Uw investering mag dan wel lagers zijn maar helemaal zonder uw eigen geld te investeren werkt het natuurlijk niet. Als u kiest om voor een storting voor 4ex met iDeal uit te voeren dan kunt u er op vertrouwen dat de transactie gegarandeerd veilig is.

Veilig gebruik maken van iDeal

Zodra u met iDeal 4ex stortingen uit voer zult u van dezelfde voordelen kunnen profiteren waar de meeste Nederlanders ook van profiteren bij het kopen van goederen en diensten op het internet. Het is niet voor niets dat iDeal veruit de meest gebruikte methode is van betalen op het internet in Nederland. Dit heeft te maken met het feit dat iDeal volledig veilig is en uw betaling absoluut anoniem zal gebeuren. Van deze zelfde voordelen kunt u ook profiteren als u voor online 4ex met iDeal uw betalingen uit voert. Voor de aanbieders van 4ex platforms maakt het daarbij geen verschil hoe u betaald zolang men maar weet dat het geld binnen komt. Voor 4ex met iDeal betalen biedt zowel u alsook de online broker de geruststelling dat het geld binnen enkele ogenblikken bij de broker binnen zal zijn. Hierdoor hoeft u dus ook als u begint met het online handelen in aandelen, valuta of grondstoffen niet gelijk al uw gegevens op te geven. Waar echter bij de iDeal 4ex handel het niet nodig is om al uw gegevens op te geven, zal dit natuurlijk wel nodig zijn als u uw winsten uit wilt laten betalen.

Persoonlijke en financiële gegevens afgeschermd

De veiligheid van uw financiële en persoonlijke gegevens is natuurlijk erg belangrijk bij het betalen op het internet en dit is dan ook hoe handelen in 4ex met iDeal zich zal onderscheiden van iedere andere vorm van online betalen. Hoe het iDeal betaling systeem kan garanderen dat uw gegevens veilig zijn komt omdat bij iedere transactie de uitvoerder van de betaling er tussen zal zitten. De broker zal het geld dus niet direct van u ontvangen maar van de uitvoerder van de betaling, van iDeal dus. Hierdoor zal bij de online 4ex handel met iDeal de broker dus uw persoonlijke en financiële gegevens niet te zien krijgen.

Nu zult u uw broker wel kunnen vertrouwen en de vertrouwelijkheid is ook een onderdeel van de afgegeven vergunning, maar het feit dat deze gegevens niet verstuurd worden over het internet zorgt er voor dat ze ook niet in verkeerde handen terecht kunnen komen. Dit maakt met iDeal 4ex betalingen doen dus een heel stuk veiliger dan de meeste andere vormen van betalen waarbij u wel uw gegevens over het internet moet verzenden. Als u voor 4ex met iDeal wilt betalen dan geeft u dit aan in het betalingsscherm van het platform, u selecteert uw eigen bank en wordt vervolgens door gestuurd naar een beveiligde server. Omdat het bedrijf achter iDeal eigendom is van de gezamenlijke banken zal u toegang verleend worden tot uw eigen bankrekening. Betalen voor online 4ex met iDeal zal dan ook betekenen dat u in moet loggen op uw eigen online bankrekening.

Geld toevoegen zonder extra kosten

Zodra u ingelogd bent zult u op een betaling scherm komen waar u op de voor uw bank gebruikelijke wijze uw betaling moet bevestigen. Bij voor 4ex met iDeal betalen zal de broker alle betaling gegevens zoals het bedrag, een factuur nummer en de ontvanger, mee hebben gestuurd. Als u de opdracht bevestigd hebt wordt het geld van uw betaal rekening afgeschreven naar die van iDeal en vervolgens van de rekening van iDeal over gemaakt naar de broker onder vermelding van de door de broker verstrekte betaling gegevens. Met iDeal 4ex handel bedrijven betekend door deze manier van werken dan ook dat de broker alleen de gegevens te zien krijgt die het zelf verstrekt heeft aan de uitvoerder van de iDeal transacties waarmee zij een contract hebben.

Bij de online 4ex handel met iDeal betalen zal bovendien betekenen dat u voor uw betaling geen kosten in rekening gebracht zult krijgen. alle kosten die bij de overboeking komen kijken zullen gedragen worden door de broker zelf al zullen er wel brokers zijn die u een deel van deze kosten in rekening brengen. Voor 4ex met iDeal betalen betekend natuurlijk wel dat u over een bakrekening bij een Nederlandse bank moet beschikken met toegang tot online bankieren. Voor buitenlanders is het iDeal systeem dan ook niet toegankelijk omdat andere landen eigen systemen hebben. In het kader van de eenwording van Europa wordt er wel naar een gezamenlijk systeem gezicht maar of met iDeal 4ex stortingen doen voor heel Europa mogelijk wordt is nog maar de vraag.

Eigen saldo gebruiken zonder credit card
Een ander voordeel van het feit dat u over een bank rekening bij een Nederlandse bank moet beschikken is dat het geld van uw betaal rekening afgeschreven zal worden. Voor 4ex met iDeal betalen betekend dus dat u hiervoor geen credit card hoeft te gebruiken waar u vervolgens rente over moet betalen. Dit is bij veel andere betaling methodes wel het geval, bij veel e-wallets zult u deze bijvoorbeeld eerst moeten vullen door middel van een storting met uw credit card waar u vervolgens rente over moet betalen. Bij online 4ex met iDeal is dit dus helemaal niet nodig en ook zal er niet ook nog eens een derde partij tussen uw betalingen zitten anders dan iDeal.

Er zitten dus een aantal belangrijks voordelen aan met iDeal 4ex handel bedrijven en dit is dan ook de reden dat de meeste Nederlanders hiervoor kiezen. Niet voor niets worden het overgrote deel van alle online betalingen in Nederland met iDeal uitgevoerd en komen andere betaal systemen er eigenlijk niet aan te pas. Wees dus ook zo verstandig om het voorbeeld van het overgrote deel van de Nederlanders te volgen en kies er voor om bij 4ex met iDeal geld op uw rekening te storten. Uiteraard zult u op deze pagina een aantal brokers vinden waarbij u voor de online 4ex handel met iDeal geld kunt storten op een veilige en vertrouwde wijze.