4ex Platforms

4EX platformsAls u eenmaal door hebt hoe het beleggen door middel van Forex precies werkt, zult u natuurlijk wel moeten weten waar u dat het beste kunt doen. Welke 4ex platforms kunt u hiervoor het beste kiezen en waar zult u de beste diensten aangeboden krijgen. Wellicht het belangrijkste is nog wel welke platforms wel en niet te vertrouwen zijn en waar u dus wel of niet terecht moet.

Kies zelf een veilige 4ex broker uit

Op brokers platform 4ex handel bedrijven is geen kwestie van kies maar wat en zie maar wat er gebeurd. U investeert immers uw eigen geld en dan wilt u er wel binnen alle grenzen van de redelijkheid van uit kunnen gaan dat daar veilig mee omgesprongen wordt. Natuurlijk zult u het risico willen en kunnen accepteren dat uw belegging niet positief verloopt en u uw investering kwijt raakt. Toch is het niet acceptabel dat een online 4ex platform niet zorgvuldig met uw geld om gaat en het daardoor tussen de wal en het schip beland. Nu willen wij hier zeker geen platforms zwart gaan maken en misschien is op ieder platform wel iets aan te merken.

Toch willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarom willen wij u graag vertellen welke 4ex platforms in onze ogen wel een goede kwaliteit dienst verlening bieden. Het staat u natuurlijk vrij om iedere keuze te maken waarvan u denkt dat het een juiste is maar onze raad zal dat in veel gevallen niet zijn. Wij hebben bij het maken van onze aanbevelingen naar veel zaken gekeken en daarbij zal het er vooral om gaan dat een platform 4ex aan biedt op een eerlijke en transparante, maar vooral veilige manier.

Veiligheid qua gegevens

Wat betreft de veiligheid kunt u twee zaken onderscheiden, allereerst zal men veilig met uw persoonlijke en financiële gegevens om moeten gaan. Het is onze bevinding dat 4ex platforms die aan Europese regels voldoen dit verankerd hebben in de voorwaarden die door de financiële autoriteiten zijn opgesteld. U mag er dan ook van uit gaan dat een platform dat aan Europese regels voldoet dan ook veilig met uw gegevens om zal gaan en daarom is dit een vereiste die wij stellen voordal wij een welk Nederlandse 4ex platform dan ook hier weergeven. Het is een feit dat de regelgeving in Europa een stuk strenger is dan in veel andere vaak exotische landen en daarom is dit een zeer belangrijke voorwaarde die u ook aan een platform moet stellen.

Natuurlijk is door middel van een platform 4ex handel een interessante manier van het beleggen van uw geld maar dan moet u het wel op een veilige manier op uw account kunnen krijgen. Alleen als u voor 4ex met iDeal een storting kunt verrichten zal dit voor Nederlanders op een veilige manier gebeuren. 4ex platforms die verschillende andere betalingsmoeilijkheden aanbieden zijn wat ons betreft niet interessant omdat die niet zo veilig zullen zijn als iDeal. Wij vinden deze punten over regulering en stortingsopties zee belangrijk en dit is dan ook een eerste punt waarop wij veel suggesties af moeten wijzen als een platform voor 4ex bij ons aangemeld wordt.

Altijd een ruime keuze per platform

Natuurlijk is het hele doen van deze exercitie dat u beleggingen kunt doen die u hopelijk op een korte termijn al mooie resultaten op zullen leveren. Natuurlijk wilt u daarbij wel het een en andere aan keuze hebben en daar kijken wij dus ook naar. Bij ons zult u dus geen 4ex platforms tegen komen die een veel te beperkte keuze hebben omdat het volgens ons geen zin heeft om daar te gaan beleggen. Natuurlijk wilt u voor valuta 4ex beleggingen gaan doen maar ook aandelen en grondstoffen zullen aangeboden moeten worden. Ieder online 4ex platform dat u hier tegen zult komen zal u een uitgebreide keuze aan beleggingsmogelijkheden aanbieden en dat is voor ons echt een voorwaarde om op deze pagina vermeld te worden. Natuurlijk zullen diverse valuta paren hierbij horen maar ook grondstoffen zullen ampel aangeboden moeten worden en natuurlijk zal online handelen in aandelen een optie moeten zijn.

Wat betreft de taal zullen de meeste mensen geen problemen hebben met Engels maar het is natuurlijk wel zo fijn als u ook van een Nederlandse 4ex platform gebruik kunt maken. De bedrijven die achter de platforms schuil gaan zullen natuurlijk wel in de meeste gevallen Engels of in ieder geval Engelstalig zijn, maar als de 4ex platforms ook in de Nederlandse taal aangeboden worden dan hebben ze natuurlijk een streepje voor. Nederlands is wat ons betreft echter geen harde voorwaarde die wij stellen maar op een platform 4ex in een andere taal dan Engels of Nederlands doen is geen optie.

Nederlands 4ex platform
Wellicht hebt u al eens gezocht voordat u bij deze website uit bent gekomen of misschien bent u wel gewoon op zoen naar nieuwe 4ex platforms omdat het platform waar u nu bent u niet of niet meer bevalt. In beide gevallen zult u weten dat er meerdere aanbieders te vinden zijn die u allemaal de beste broker diensten beloven. Ook wij hebben op enig moment voor de keuze gestaan om een keuze te maken en wij hebben daarbij naar de punten die wij hierboven noemden gekeken. Wij willen het u besparen om dit allemaal zelf uit te moeten zoeken dus vandaar dat wij een aantal online 4ex platforms voor u op een rijtje gezet hebben die aan de eisen die hierboven gesteld zijn voldoen.

Wij hebben verder geen verbinding met deze platforms anders dan een affiliatie overeenkomst waardoor wij onze kosten kunnen dekken. Wij weten uit ervaring dat door middel van een platform 4ex handel bedrijven zeer voordelig kan zijn maar ook bepaalde risico’s in kan houden en dat proberen wij u op deze website uit te leggen. Wij zullen u zoals gezegd niet vertellen naar welke 4ex platforms u niet moet gaan maar wel waar u wat ons betreft veilig en vertrouwd kunt beleggen. Dit doen wij omdat wij u veel werk willen besparen en natuurlijk omdat meer klanten voor het platform waar wij zelf ook klant zijn voordelig is. Kies daarom voor een Nederlandse 4ex platform zoals u die op deze pagina kunt vinden.